Retur & Reklamasjon

 

Som kunde hos Hund & Katte Paradiset får du 14 dager retur rett.

Du velger om du vil ha en ny vare eller pengene returnert. 

Du som kunde er selv ansvarlig for å betale fraktkostnader på en vare som du vil angre kjøpet på, jf. angrerettloven § 25. Du er også ansvarlig for trygg retur av vare(r) så vi anbefaler deg å pakke varen godt og ta vare på kvittering for frakt. Mens vi dekker frakt på tilbakesending hvis noe skal byttes. Salgsvarer byttes ikke.

 

Ved mangel i leveransen ta kontakt på : hundkatteparadiset@gmail.com

 

Dersom varen blir skadet ved levering skal dette snarest meldes til oss og helst på ankomstdagen via e-post. Det er viktig at du gir en fullstendig melding til oss på eventuelle skader som er oppstått, slik at vi kan løse problemet så fort som mulig. Ser du at emballasjen er skadet ved leveringstidspunktet, eller varen er tydelige skadet under transport, må skal du også melde dette direkte til det respektive postkontoret hvor pakken hentes.
 Posten vil da sende Hund & Katte Paradiset AS en skademelding og erstatte varen, slik at vi kan sende en ny vare til deg. Vi gjør oppmerksom på at ødelagte varer må dokumenteres ved å sende bilder av skaden elektronisk til hundkatteparadiset@gmail.com

 

Har du valgt faktura gjennom Klarna må du huske å holde betalingsfristen, men du mottar selfølgelig beløpet tilbake når returen er mottatt. hvis det er noen spørsmål rettet til klarna ta kontakt på mail : info@klarna.no

 

Mangel eller feil på produkt må sies ifra innen 14 dager fra mottatt pakke. Ellers taper kjøper sin rett. Hund & katte paradiset bestemmer om varen skal repareres eller byttes i ny vare.

Varer som blir sendt til reprasjon og ingen feil blir funnet blir belastet på kundens regning porto og avgift.

 

Regler ved retur 

- Produktet må returneres i orginal stand og orginal embalsje

- Snacks, mat og salgsvarer kan ikke returneres

- Husk å legge ved angre rett skjema.

- Ikke retur på salgsvarer 

Retur sendes til :

 

Hund & Katte Paradiset AS

Smibakken 3

6018 Ålesund

 

 

 

 

Mer informasjon angående angrerett ved kjøp finner du på Forbrukerrådets nettsider:
http://www.forbrukerradet.no/forside/angrer-du-pa-et-kjop/
HUND & KATTE PARADISET AS. 917 813 396 MVA Foretaksregisteret © 2019 | Powered by Mystore